Konferencë promovuese në Panairin e Kinës

Organizuar nga Ministria e Tregtisë e Republikës Popullore të Kinës, u mbajt një konferencë promovuese për Panairin e Kinës për Import dhe Eksport, ku morën pjesë NEXT-EM dooel. Veprimtaria u mbajt në DoubleTree nga Hilton Skopje në orën 09.30.

Ngjarja ishte rreth sfidave dhe mundësive të biznesit në Kinë, informacion praktik dhe vërejtje që do të ishin me rëndësi të madhe për këdo që do të donte të kishte ndonjë bashkëpunim me Kinën, si dhe panairin më të madh botëror, të përfaqësuar nga të gjitha degët e industrisë.