0 +

VITE ME NE
Per ne

Kush jemi ne?

NEKST-EM DOOEL eshte kompani me pervoje shumevjecare ne lemin e IT teknologjise dhe telekomunikacionit qe paraqitet ne tregun e brendshem dhe ate te jashtem .

Me pervojen e saj eshte deshmuar ne disa fusha te IT ,sic jane :

si dhe ne fushen e telekomunikacionit:

We guarantie fast, quality service and 100% Ne garantojme per sherbime te shpejta dhe jualitative si dhe 100% kliente te kenaqur.

1 +

Vitet e ekzistencës

1 +

Ngjarje / konferenca

0 +

Partneritet
Faq

Pyetjet e bëra më shpesh

1. Çfarë është web hosting dhe çfarë është një domen?

Web hosting është hapësira e serverit që lejon faqen tuaj të internetit të funksionojë në botën dixhitale. Domain është emri që është karakteristik për çdo faqe interneti dhe përmes të cilit përdoruesit e njohin atë.

2. A mund ta përmirësoj hostin tim në të ardhmen?

Sigurisht që është e mundur të përmirësohet në një paketë më të madhe dhe gjithashtu të kthehet në një paketë më të vogël. Ky ndryshim shërbimi është i automatizuar dhe nuk do të shkaktojë asnjë ndërprerje shërbimi.

3. Si të merrni një adresë emaili?

Sot, gjithçka në botë funksionon me teknologjinë IT. Për të pasur një adresë emaili, është e
nevojshme të keni një hapësirë hosting me një domen që zgjidhni dhe kështu të përdorni një adresë emaili profesionale të lidhur me
faqen tuaj të internetit.

interneti? Një faqe në internet është një koleksion skedarësh të ndryshëm. Kryesisht është bërë nga

Një faqe në internet është një koleksion skedarësh të ndryshëm. Kryesisht është bërë nga dizajnerët e uebit. Faqja e internetit, në varësi të ndërtimit të saj fillestar, mund të ndryshojë serverin pritës. Kohët e fundit, një pjesë e madhe e faqeve të internetit janë bërë në platforma web lëvizëse, kodi i të cilave përditësohet rregullisht dhe funksionaliteti i tyre është i qëndrueshëm.

5. Çfarë është Cpanel?

Të gjitha paketat e pritjes kanë cPanel - një panel kontrolli, përmes të cilit menaxhohen të gjitha burimet që janë të caktuara dhe të disponueshme.