Hosting

START

1500 den* / vit

 • Hapësirë në disk 1000 MB
 • Gjerësia e brezit të trafikut 10 GB
 • Adresat e emailit E pakufizuar
 • Numri i bazave të të dhënave E pakufizuar
 • Numri i nën-domainevei pakufizuar

OFFICE

2500 den* / vit

 • Hapësirë në disk 2000 MB
 • Gjerësia e brezit të trafikut 30 GB
 • Adresat e emailit E pakufizuar
 • Numri i bazave të të dhënave E pakufizuar
 • Numri i nën-domainevei pakufizuar

PREMIUM

5500 den* / vit

 • Hapësirë në disk 4000 MB
 • Gjerësia e brezit të trafikut 100 GB
 • Adresat e emailit E pakufizuar
 • Numri i bazave të të dhënave E pakufizuar
 • Numri i nën-domainevei pakufizuar

PREMIUM+

7500 den* / vit

 • Hapësirë në disk 8000 MB
 • Gjerësia e brezit të trafikut 200 GB
 • Adresat e emailit E pakufizuar
 • Numri i bazave të të dhënave E pakufizuar
 • Numri i nën-domainevei pakufizuar

* Ne cmim nuk eshte perfshire TVSH prej 18%

PREMIUM SUPER

9000 den* / vit

 • Hapësirë në disk 16000 MB
 • Gjerësia e brezit të trafikut 300 GB
 • Adresat e emailit E pakufizuar
 • Numri i bazave të të dhënave E pakufizuar
 • Numri i nën-domainevei pakufizuar

PREMIUM PRO

12000 den* / vit

 • Hapësirë në disk 32000 MB
 • Gjerësia e brezit të trafikut 500 GB
 • Adresat e emailit E pakufizuar
 • Numri i bazave të të dhënave E pakufizuar
 • Numri i nën-domainevei pakufizuar

PREMIUM PRO+

15000 den* / vit

 • Hapësirë në disk 50000 MB
 • Gjerësia e brezit të trafikut 700 GB
 • Adresat e emailit E pakufizuar
 • Numri i bazave të të dhënave E pakufizuar
 • Numri i nën-domainevei pakufizuar

* Ne cmim nuk eshte perfshire TVSH prej 18%

Domene

DomeniRegjistrimi minimalRegjistrimi i parePertrirja e domenit
.com.mk1 vjet800 den400 den 
.net.mk1 vjet800 den 400 den 
.org.mk1 vjet800 den400 den 
.edu.mk1 vjet800 den 400 den 
.mk1 vjet800 den 400 den 
.мкд1 vjet800 den 400 den 
.com1 vjet1000 den 1000 den 
.net1 vjet1150 den 1150 den 
.org1 vjet1150 den 1150 den 

 

* Ne cmim nuk eshte perfshire TVSH prej 18%

Ueb disejn

START

18990 den*

 • Numri i faqeve10
 • Shabllon3
 • Gjuhe1
 • Paketa e pritjes
  START
 • Koha e nevojshme për zhvillimin10 ditë

OFFICE

24990 den*

 • Numri i faqeve30
 • Shabllon5
 • Gjuhe1
 • Paketa e pritjes
  OFFICE
 • Koha e nevojshme për zhvillimin20 ditë

PREMIUM

31990 den*

 • Numri i faqeve50
 • Shabllon7
 • Gjuhe3
 • Paketa e pritjes
  PREMIUM
 • Koha e nevojshme për zhvillimin30 ditë

DOGANORE

Me marrëveshje

 • Numri i faqeve50
 • Shabllon10
 • Gjuhe3
 • Paketa e pritjes
  Me marrëveshje
 • Koha e nevojshme për zhvillimMe marrëveshje

* Ne cmim nuk eshte perfshire TVSH prej 18%

Pasi të konfigurojmë faqen tuaj të internetit, ne mund të ofrojmë shërbime shtesë editoriale në ueb në rast se nuk keni kohën ose ekspertizën e nevojshme për të përditësuar faqen tuaj me informacionet më të fundit. Shërbimet tona të redaktimit të internetit janë dhënë më poshtë:

Shërbimet e redaktimit të internetit

1. Mirëmbajtja e vazhdueshme mujore Me marrëveshje
2. Mirëmbajtja aktuale Me marrëveshje
3. Publikimi i përmbajtjes Me marrëveshje
4. Rivendosja nga rezervimi Me marrëveshje
5. Shërbime shtesë Me marrëveshje

Kushtet e pagesës

50% nga shuma paraprake
50% nga shuma pas konkursit të dizajnit sipas afateve tona kohore të përcaktuara për secilin
paketë. Të gjitha çmimet janë pa TVSH 18%!

1 +

Vitet e ekzistencës

1 +

Ngjarje / konferenca

0 +

Partneritet
Sherbime

Sherbime

ВNe kohen kur ne kompanine tuaj funksionojne te gjitha sistemet qe i keni parapare, padyshim se edhe mirembajtja e rrjetit kompjuterik eshte me se e dmosodoshme.
Kjo rregull e arte per biznes te mirefillte vlen te ato kompani qe nuk kane IT sektor per kete problematike ose per shkak te angazhimeve te medha te te punesuarve, kjo pune u eshte lene ekipeve profesionale t`i kryejne te gjitha aktivitetet qe rrjeti kompjuterik te funksionoje 24 ore brenda javes.
Duke u nisur nga pervoja jone shumevjecare, IT sektori yne disponon me ekip profesionistesh dhe ju ofron mirembajtje te gjithanshme te kompjutereve dhe rrjetave kompjuterike sipas deshirave dhe nevojave tuaja .
Ekipi yne per nje kohe shume te shkurter do t`u pergjigjet thirrjeve te juaja per ndihme dhe do t`i largoje problemet kompjuterike te cfaredo lloji te jene.
Per pe shume detaje si dhe mundesite qe i ofrojme ju lutemi te na kontaktoni

Cdo kompani gjate zhvillimit te saj nderton infrastukture rrjeti e cila mundeson komunikim me te shpejte me te punesuarit dhe shfrytezuesit e saj. Zhvillimi i teknologjise kerkon qe te ndertohet infrastrukture rrjeti qe do te te jete hibride dhe qe do te mundesoje zhvillim te hovshem dhe sendertim te saj.
Per kete arsye, ekipi yne ofron komplet disejn dhe implementim te rrjetit kompjuterik sipas teknologjive me te reja. Ne kete rast do t`i kishim vecuar:

 • Instalim i kabllove te bakrit Cat5e dhe Cat6/7 10/100/1000MBit Ethernet
 • Instalim i kabllove optik – SingleMode dhe MultiMode me shpejtesi prej 10Gbit Ethernet
 • Kablim struktural – zgjidhje integrale per telefon/rrjet/internet neper te gjithe kabllot e bakrit ose ato optike
 • Instalim dhe mirembajtje te rrjetiti aktiv dhe atij pasiv : Swich , rutere , kabinete , Pc panel etj.
 • Implementim i linqeve pa tela , sistem pike-pike ose pike-shume pika
 • Ndertim te rrjetave te medha hibride WAN , MAN , PAN

Provokim i kohes eshte qe te behet prezantim i kompanive ne Internet, gje qe eshte edhe per ne.
Pa marre parasysh se a mendoni qe kompania juaj te prezantohet vetem ne forme te portfolios ose doni te beheni kompani Interneti – ekipi yne me disejnues dhe WEB programues me pervoje eshte i gatshem qe t`ua realizoje enderrat e juaja.
Pervoja jone e madhe ne krijimin e aplikacioneve per marredhenie me shfrytezuesit, shitblerje nepermjet internetit, kolaboracion me te punesuarit tuaj, jane elemente qe garantojne se do te bejme zgjidhje funksionale e cila do t`i plotesoje kerkesat tuaja si dhe te shfrytezuesve tuaj.
Ne ju ofrojme disa zgjedhje te paradefinuara kushtuar shfrytezuesve te cilet deshirojne qe prezencen e tyre ne internet ta realizojne me te ashtuquajtura zgjedhje modulare te adaptuara per nevojat e tyre. Per ata shfrytezues qe kane njohuri me thella ne kete lemi – ekipi yne e mirepret iniciativen tuaj! na Kontaknoni!

Siguria e cdo sistemi kompjuterik mundeson pune pa probleme ne suazat e kompanise suaj.
Me siguri kompjuterike nenkuptohet mbrojtja e plote nga te gjitha gjerat e padeshiruara dhe te planifikuara ne punen e perditshme.
Ne kete kategori te sherbimeve bejne pjese sistemet per mbrojtje nga demtimet fizike dhe vjedhje te sistemit kompjuterik , por edhe sisteme qe mundesojne mbrojtje te te dhenave qe gjenden ne te . Kjo mbrojtje behet ne menyra te ndryshme si p.sh. arkivim , ruajtje dhe kopjime ne vende te sigurta .
Kjo mbrojtje behet ne menyra te ndryshme si p.sh. arkivim , ruajtje dhe kopjime ne vende te sigurta .
Mundesi shtese e mbrojtjes eshte edhe e ashtuquajtura kripto mbrojtje si dhe krijim i fotografise (image) se sistemit dhe shume menyra tjera me cka do te keni siguri te plote te sistemeve.