Хостинг пакети

START

1500 ден* / годишно

 • Диск простор 1000 MB
 • Месечен трансфер 10 GB
 • Број на е-маил адреси неограничен
 • Број на бази неограничен
 • Број на под- домени неограничен
 • 100GB Cloud Storage

OFFICE

2500 ден* / годишно

 • Диск простор 2000 MB
 • Месечен трансфер 30 GB
 • Број на е-маил адреси неограничен
 • Број на бази неограничен
 • Број на под- домени неограничен
 • 100GB Cloud Storage

PREMIUM

5500 ден* / годишно

 • Диск простор 4000 MB
 • Месечен трансфер100 GB
 • Број на е-маил адреси неограничен
 • Број на бази неограничен
 • Број на под- домени неограничен
 • 100GB Cloud Storage

PREMIUM+

7500 ден* / годишно

 • Диск простор 8000 MB
 • Месечен трансфер200 GB
 • Број на е-маил адреси неограничен
 • Број на бази неограничен
 • Број на под- домени неограничен
 • 100GB Cloud Storage

* Во цената не е вклучен ДДВ од 18%

PREMIUM SUPER

9000 ден* / годишно

 • Диск простор 16000 MB
 • Месечен трансфер 300 GB
 • Број на е-маил адреси неограничен
 • Број на бази неограничен
 • Број на под- домени неограничен
 • 100GB Cloud Storage

PREMIUM PRO

12000 ден* / годишно

 • Диск простор 32000 MB
 • Месечен трансфер 500 GB
 • Број на е-маил адреси неограничен
 • Број на бази неограничен
 • Број на под- домени неограничен
 • 100GB Cloud Storage

PREMIUM PRO+

15000 ден* / годишно

 • Диск простор 50000 MB
 • Месечен трансфер 700 GB
 • Број на е-маил адреси неограничен
 • Број на бази неограничен
 • Број на под- домени неограничен
 • 100GB Cloud Storage

* Во цената не е вклучен ДДВ од 18%

Домени

ДоменМинимум регистрацијаЦена за регистрација прв патЦена за обнова
.com.mk1 година800 ден.400 ден.
.net.mk1 година800 ден.400 ден.
.org.mk1 година800 ден.400 ден.
.edu.mk1 година800 ден.400 ден.
.mk1 година800 ден.400 ден.
.мкд1 година800 ден.400 ден.
.com1 година1000 ден.1000 ден.
.net1 година1150 ден.1150 ден.
.org1 година1150 ден.1150 ден.

* Во цената не е вклучен ДДВ од 18%

Веб Дизајн пакети

START

18990 ден*

 • Број на страници 10
 • Темплејти 3
 • Јазик 1
 • Хостинг пакет
  START
 • Време на изработка 10 раб.дена

OFFICE

24990 ден*

 • Број на страници 30
 • Темплејти 5
 • Јазик 1
 • Хостинг пакет
  OFFICE
 • Време на изработка 20 раб.дена

PREMIUM

31990 ден*

 • Број на страници 50
 • Темплејти 7
 • Јазик 3
 • Хостинг пакет
  PREMIUM
 • Време на изработка30 раб.дена

CUSTOM

По договор *

 • Број на страници 50
 • Темплејти 10
 • Јазик 3
 • Хостинг пакетПо договор
 • Време на изработкаПо договор

* Во цената не е вклучен ДДВ од 18%

Откако ќе ја поставиме Вашата веб-страница, можеме да обезбедиме дополнителни веб-уреднички услуги во случај да немате време или експертиза потребна за ажурирање на Вашата страница со најновите информации. Нашите услуги за уредување на веб се дадени подолу:

Услуги за уредување

1. Тековно месечно одржување По договор
2. Тековно одржување По договор
3. Објава на содржини По договор
4. Враќање од backup По договор
5. Дополнителни услуги По договор

Услови на плаќање

50% од износот однапред, пред потпишување на договор
50% од износот по примопредавање на веб страната

1 +

Години на постоење

1 +

Настани / конференции

0 +

Партнерски договори
УСЛУГИ

Нашите услуги

Во време кога целосното функционирање на сите системи во рамките на Вашата компанија е клучен фактор за добро функционирање, јасна е потребата од постојано и квалитетно одржување на компјутерската и мрежната опрема.
Ова златно правило за добар бизнис особено важи кај оние компании кои немаат сопствен ИТ сектор, или пак обемноста на работата налага овие активности да ги врши професионален тим кој преку квалитетен и редовен план ќе овозможи функционирање на системите 24/7.
Следејќи ги светските трендови и нашето повеќегодишно искуство нашиот ИТ сектор нуди целосно тековно компјутерско одржување според сите Ваши потреби.
Краткото време за кое нашиот ИТ тим ќе дојде во Вашите простории во комбинација со големиот број на партнери со кои имаме договори за обезбедување на резервни делови се гаранција дека проблемот ќе биде решен во најкраток можен рок.
 
За повеќе детали како и за можните планови за тековно одржување Ве молиме да не контактирате
 

Секоја компанија во текот на својот развој гради мрежна инфраструктура која овозможува побрза и подобра комуникација со своите вработени и со своите корисници. Развојот на технологијата налага изградба на мрежна инфраструктура која ќе биде хибридна и ќе овозможи нејзин рапиден развој и надградба.
За таа цел нашиот тим Ви нуди целосен дизајн и имплементација на компјутерски мрежи со помош на сите светски технологии од кои би сакале да ги издвоиме

 • Инсталација на бакарни кабли Cat5e и Cat6/7 10/100/1000MBit Ethernet
 • Инсталација на оптички кабли – SingleMode и MultiMode со брзини до 10Gbit Ethernet
 • Структурално каблирање – интегрално решение за телефон/мрежа/интернет низ истите бакарни или оптички кабли
 • Инсталација и одржување на активна и пасивна мрежна опрема: свичеви, рутери, кабинети, печ панели и сл.
 • Имплементација на безжични линкови, систем точка-точка или точка-повеќе точки
 • Градење на големи хибридни компјутерски мрежи – WAN, MAN, PAN

Потребата од претставување на Вашата компанија на интернет за нас претставува предизвик.
Без разлика дали сметате дека претставувањето треба да биде само во форма на едноставно портфолио или можеби сакате да станате Интернет фирма – нашиот тим на искусни дизајнери и веб програмери е тука да ги реализира Вашите соништа.
Нашето големо искуство во изработка на апликации за односи со корисници, продажба на продукти преку интернет, колаборација со Вашите вработени е елемент кој гарантира дека ќе направиме функционално решение кое во целост ќе ги задоволи Вашите барања и барањата на Вашите корисници.
На располагање Ви нудиме неколку предефинирани решенија наменети за оние корисници кои сакаат своето присуство на интернет да го реализириаат со помош на модуларно решение специјално прилагодено за нивните потреби. За оние понапредни корисници – нашиот тим го очекува Вашиот предизвик! Контактирајте не!

Безбедноста на секој компјутерски систем обезбедува непречена работа во рамките на Вашата компанија.
Под компјутерска безбедност во поширока смисла се подразбира целосна заштита на компјутерскиот систем од сите неочекувани настани кои можат да предизвикаат целосно или делумно откажување на компјутерскиот систем.
Во оваа категорија на услуги спаѓаат системи за заштита од физички оштетувања и кражба на компјутерскиот систем, но и системи кои обезбедуваат заштита на податоците кои се сместени во компјутерскиот систем преку различни начини на нивно чување, архивирање и безбедно копирање.
Дополнителна алка во оваа област претставува крипто заштитата која овозможува заштита на податоците и на целите компјутерски системи од недозволена употреба.
На располагање Ви нудиме целосен спектар на услуги како: криптозаштита на податоци, безбедно чување на податоци и бекап на податоци, процедури за функционирање на компјутерскиот систем во услови на вонредни состојби, и сл.