0 +

Години со Вас
ЗА НАС

Кој сме ние ?

НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ е компанија со долгогодишно искуство во областа на ИТ технологијата и телекомуникациите која се појавува на домашниот и на странскиот пазар.

Со своето искуство се има докажано во повеќето делови од ИТ, како што се:

и во полето на телекомуникациите:

Ние гарантираме брза, квалитетна услуга и 100% задоволни клиенти.

Што нудиме ние?

• Најстабилни и најквалитетни хостинг решенија
• Веб дизајн
• VOIP телефонија
• Дизајн и имплементација на компјутерски мрежи
• Редовно системско одржување
• Компјутерска безбедност

Зошто да не одберете нас?

• Високо обучен кадар
• Квалитетна и брза услуга
• Долгогодишно искуство во областа на ИТ, особено во полето на телекомуникации
• Интернет технологии, компјутерски мрежи
• Kомпјутерски систем, VOIP системи

ТИМ

Нашиот тим

Нашиот тим се состои од млади, квалификувани и обучени кадри кои секогаш се спремни да одговорат на било какви проблеми и предизвици. Добро мотивирани и секогаш расположени за работа.

ТИМ

Одговорност

Тимот кој е задолжен за грижа на корисниците, секогаш е тука да им помогне на нашите клиенти во секое време, и секакви услови.

Наша цел е да им обезбедиме на нашите клиенти непрекинато и квалитетно користење на нашите услуги и производи, 24 часа, 7 дена во неделата, 365 дена во годината.

ТИМ

Нашето мото

Нашето мото е 100% задоволни корисници. За нашата услуга и квалитет не зборуваме ние, туку нашите корисници.