0 +

VITE ME NE
Per ne

Kush jemi ne?

NEKST-EM DOOEL eshte kompani me pervoje shumevjecare ne lemin e IT teknologjise dhe telekomunikacionit qe paraqitet ne tregun e brendshem dhe ate te jashtem .

Me pervojen e saj eshte deshmuar ne disa fusha te IT ,sic jane :

si dhe ne fushen e telekomunikacionit:

We guarantie fast, quality service and 100% Ne garantojme per sherbime te shpejta dhe jualitative si dhe 100% kliente te kenaqur.

Cka ofrojme ne?

• Zgjidhje me kualitative dhe stabile
• Ueb disejn
• VOIP sherbime
• Disejn dhe implementim i rrjetvave ekompjuterike
• Zgjidhje dhe implementim per Video vezhgim
• Siguri kompjuterike

Pse te na zgjidhni neve?

• Kuader i aftesuar dhe profesional
• Sherbim i shpejte dhe kualitativ
• Pervoje shumevjecare ne lemin e IT, posacerisht ne fushen e telekomunikacionit
• Teknologjive te Internetit, rrjetave kompjuterike
• VOIP sistemeve

Ekipi

Ekipi yne

Ekipi yne perbehet prej kuadrove te rinje dhe profesional , te cilet gjithnje jane te gatshem t`ia dalin ne krye cfaredo problemi .
Te motivuar dhe gjithnje te gatshem per pune.

ekipi

Pergjegjesi

Ekipi , i cili eshte pergjegjes per kujdesin e konsumuesve , gjithnje eshte ketu per t`u ndihmuar ne cdo kohe per cfaredo lloj sherbimi .

Qellimi yne eshte qw klienteve tane t`u mundesojme shfrytezimin e sherbimeve tona pa nderprere dhe pa probleme 24 ore , 7 dite ne jave , 365 dite ne vjet .

ekipi

Motoja jone

Motoja jone eshte: 100% shfrytezues te kenaqur . Per sherbimin tone nuk flassim ne , por klientet tane.