DPDP - Konferenca Final

Drejtoria për Autoritetin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Mbrojtjen e të Dhënave Norvegjez  Datatilsynet mbajtur konferencija projektin final Ndihmë teknike për forcimin e kapaciteteve organizative dhe institucionale për mbrojtjen e të dhënave personale.”
Konferenca u përkushtuar për temën Sfidat e rrjeteve sociale që lidhen me jetën private” dhe A jemi të gjithë  cloud?!”

Prezantimi i projektit dhe i hapur për publikunu mbajt duke filluar nga ora 11:00  2014/11/12 (e mërkurë), në sallën e konferencave në katin e gjashtë të Agjencisë për komunikime elektronikeAEC (Kay Dimitar Vllahov 21).
Me ftesë të Drejtorisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, pranisë së saj atje dhe NEXTEM.