URIME FESTAT E PASHKEVE

NEXT-EM, të gjithë besimtarëve të fesë ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj, ua uron festat e Pashkëve, me dëshirë për sëhndet të mirë, fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.