AEC - Takimi i parë publik për vitin 2013.

Agjencia për komunikime elektronike organizoi takimin e parë publike për vitin 2013 e mbajtur më 17 maj, 2013. në ora 10 Panairin e Shkupit – Salla e BiznesitMe ftesë të Agjencisë, Ekipi menaxhues i NEXT-EM mori një pjesë të takimit.

Duke ndjekur parimin e punës së tij transparentepër të gjitha palët e interesuarainformacioni dhe prezantimi i work AEC, strategjitë, planet dhe drejtimet e zhvillimit të tregutdhe kështu për të shënuar Ditën Botërore të Telekomunikacionit dhe shoqërinë e informacionit – 17 maj u mbajt takimi dhe NEXT-EM si subjekt e tregut të komunikimeve elektronikeka marrë pjesë në mënyrë aktive. Përfaqësuesit e AEC gjithëpërfshirëse prezantuan punën e tyre dhe më interesante ishte promovimi i shërbimeve elektronike për qytetarët dhe operatorët, KESH liste celular aplikimit, dhe celular aplikimit AEC kalkulator.