Urime 5 vjetorin NEXT-EM

Ideja, kontakte, takime, proekte, realizime të suksesshme…

Miqësi…

Ideja të reja, sfida të reja, oferta të reja, punë….

Klient të rinj = Partner të rinj = Miqësi të reja

Vallë kaluan pesë vite?

Le të na shumohen vitet e kaluara bashkë, me proekte të rinj dhe me shumë suksese