U startua shërbimi i ri i monitoring-ut

Partneriteti mes Next-Em DOOEL dhe Panopta LLC, rezultoi me startin e shërbimit të ri të monitoring-ut, i cili përdoruesve do të iu ofron që në kohë reale t’i mbikqyrin gjendjet e Web faqeve të veta. 

Informata më të hollësishme për shërbimin mund të gjeni në këtë lokacion.