Takim me përfaqësues të HYBSYS

Ekipa e drejtësuesve e NEKST-EM-it realizoi një takim me firmën nga Bugaria, HYBSYS, në të cilin u diskutua për përhapjen e bashkëpunimit dhe rritjes së prezencës të një pjesë së firmave nga fusha e IP telefonimit në Maqedoni.

Në këtë takim u shkëmbyen informat rreth proekteve të deri-tanishëm të IP telefonisë, si dhe mundësinë e prezencës së prodhuesve më të njohur të IP kartelave të telefonimit, në tregun maqedonas – Digium dhe Sangoma, si dhe firmën e mirënjohur – Polycom.