Nënshkrim i kontratës për bashkëpunim biznesi dhe teknik me ALLI KONSALTING

NEKST-EM nënshkruajti kontratë partneriteti me ALLI KONSALTING prej Gostivari për bashkëpunim biznesi dhe teknik që përfaqëson ndërmjetësim me përdoruesit për përdorimin e prodhimeve dhe shërbimeve të NEKST-EM-it. Kontrata, fillimisht, kryesisht përfaqëson:

  • Pako hosting-u
  • Pako web dizajni
  • Shërbime në fushën e rrjeteve kompjuterike dhe mirëmbajtje të sistemeve kompjuterike
  • Shërbime për instalimin dhe mirëmbajtjen e video-mbikqyrjes