Kontratë partneriteti me Hybsys

Me nënshkrimin e kontratës për bashkpunim strategjik, NEKST-EM u bë përfaqësues oficial i: Sangoma, Digium dhe Polycom, emra të njohur në botën e IP telefonimit.

Me këtë hap, përveç mundësisë për furnizim të prodhimeve prej këtyre firmave të mëdha, firmat në Maqedoni do të munden edhe të fitojnë ndihmë teknike të kualitetit të lartë dhe servisim nga firma lokale me përvojë në IP telefoninë.