AEK – Takim i dytë publik për vitin 2016.

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike NEXT-EM DOOEL, mori pjesë në takimin e dytë publik për vitin 2016 që u mbajt më 22 dhjetor 2016 me fillim në ora në 10,00 në ndërtesën administrative të AEC – Biznes Hall.

Në këtë takim ka pasur prezantime nga këshilltarët dhe udhëheqësit e departamenteve, edhe atë për Programin vjetor të AEC 2017, për Parametrat e cilësisë së shërbimeve publike të komunikimit celular dhe  mbrojtjen e të drejtave të konsumuesve.