Проширување на соработката со КАЈГАНА МЕДИА

Повеќе-годишната соработка помеѓу НЕКСТ-ЕМ дооел и КАЈГАНА МЕДИА за обезбедување на целосни мрежни ресурси на проектите на КАЈГАНА МЕДИА се продлабочи со комплетирањето на мрежната инфраструктура за потребите на најновиот проект – веб страна на националната телевизија Сител.

Со ова уште еднаш се потврдува квалитетот на мрежни сервиси кои НЕКСТ-ЕМ дооел ги обезбедува ексклузивно за КАЈГАНА МЕДИА.