Партнерски договор со HYBSYS

Со денешното потпишување на договорот за стратегиска соработка, НЕКСТ-ЕМ дооел стана официјален претставник на светските брендови во областа на ИП телефонијата: Sangoma, Digium и Polycom.

Преку овој договор освен можноста за набавка на продукти од овие реномирани брендови, компаниите во Македонија ќе имаат можност да добијат високо квалитетна техничка поддршка и сервис од локална компанија со искуство во имплементација на ИП телефонија.