Зголемување на пакетите на HOSTIRAJ.com.mk

Поради големиот интерес за хостинг услуги во изминатиот период, НЕКСТ-ЕМ дооел одлучи да ги зголеми сопствените капацитети и да приреди пријатно изненадување за сите свои досегашни и идни корисници.

Од денеска сите досегашни и идни корисници ќе можат да користат двојно повеќе веб простор и двојно повеќе месечен сообраќај за истата цена како и досега. Со овој потег НЕКСТ-ЕМ дооел сака да ја искаже својата посветеност во полето на хостинг услугите.