ЕБОР семинар - Моќта на брендирањето

НЛБ Банка и Европска Банка за обнова и развој (ЕБОР) организираа семинар Моќта на брендирањето. Семинарот се одржа на 7 Декември 2018 год. во НЛБ Галерија во НЛБ Банка Скопје со почеток во 10 часот.

На покана на ЕБОР, свое учество имаше и НЕКСТ-ЕМ дооел. Истакнатиот предавач Петар Лазаров го сподели своето искуство и  знаење за брендирањето и низ практичен пример објасни како да се изгради бренд и како да се промовира. На семинарот говореа  Елена Николовска и Горан Василевски од НЛБ Банка, Соња Ингилизова од ЕБОР, како и Светлана Пљаковска од Олимпиа Моторс.