Потпишување на договор за деловно-техничка соработка со АЛЛИ КОНСАЛТИНГ

НЕКСТ-ЕМ дооел потпиша партнерски договор со АЛЛИ КОНСАЛТИНГ од Гостивар за деловно-техничка соработка која вклучува посредување кон крајните корисници за користење на услугите и производите на НЕКСТ-ЕМ дооел. Договорот, за почеток се однесува за продуктите/услугите што следат:

  • Хостинг пакети
  • Веб дизајн пакети
  • Услуги од областа на компjутерските мрежи и одржување на компјутерски системи
  • Услуги за инсталација и одржување на видео надзор