Партнерски договор со DRAYTEK

НЕКСТ-ЕМ дооел, потпиша партнерски договор со кинеската фирма DRAYTEK со кој широката палета на специјализирани мрежни уреди и ВОИП системи ќе бидат достапни на нашиот пазар.

Станува збор за високо квалитетни мрежни уреди од 3-тата генерација на мрежи кои овозможуваат целосна солуција за трипл-плеј услуги како и специјални системи за ВПН мрежи со големо ниво на безбедност.