Известување за корисниците

Ве известуваме дека согласно новата политика на работење на компанијата, почнувајќи од 01.01.2012 год. нема да вршиме регистрација на домен без истиот да биде хостиран кај нас.

Тоа значи дека, доколку веќе имате регистрирано домен преку нас, а хостингот е од друга компанија, ќе мора или да го хостирате кај нас или истиот ќе може да го користите само до датата на регистрација.
Воедно Ве молиме, да размислите и одлучите што понатаму и навремено да не известите, за да се средат сите тековни обврски како не би настанала непријатна ситуација како за Вас така и за нас.