IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

AEK – Takim i dytë publik për vitin 2018.

Me ftesë të Agjencisë për Komunikime Elektronike, NEXT-EM dooel mori pjesë në Takimin e Dytë Publik për 2018. e cila u mbajt më 18 Dhjetor 2018. duke filluar nga ora 10h. në ndërtesën administrative të AEK - Salla e Biznesit.

Konferenca Ndërkombëtare "E-Shoqëri.mk"

Për herë të katërt me radhë, Fondacioni për Internet dhe Shoqëri, Metamorfozis organizon konferencën ndërkombëtare "e-shoqëri.mk". Konferenca u mbajt më 11 dhjetor 2018 në Hotel Holiday Inn në Shkup nga ora 11:00 deri në ora 16:00.,me praninë e NEXT-EM dooel.

Publik - Forumi i tretë i kompanive të mira 2018

Forumi Ndërkombëtar, i mbajtur më 10 dhjetor 2018, në Hotel Merito në Shkup, u organizua nga Publik në partneritet me Projektin Rajonal për të Drejtat Sociale të Grupeve të Cenueshme (CoRi),i cili zbatohet nga Shoqata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar në emër të Ministrisë Federale Gjermane të Bashkëpunimit Ekonomik dhe zhvillimin dhe me projektin e BE-së për mbështetjen e sipërmarrjes sociale, të financuar nga programi i bashkëpunimit ndërkufitar IPA.

Seminari i BERZH-it - Fuqia e emërtimit

Banka NLB dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) organizuan seminarin "Fuqia e etiketimit". Seminari u mbajt më 7 dhjetor 2018. në galerinë NLB në NLB Bank Shkup në ora 10:00.

Inkurajoni potencialin inovativ të kompanisë

Më 24 nëntor 2018, nga ora 10:00 deri në ora 12:00 në Sallën Publike, Shkup, në kuadër të Javës së Dizajnit të Shkupit 2018, Solveo dhe Innothink organizuan një seminar dy orësh për të inkurajuar potencialin inovativ të kompanive maqedonase, ku mori pjesë NEXT-EM.

     
Syndicate content