IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Tarifat parafiskale - një barrë për kompanitë

Me ftesë të Finance Think, NEXT-EM mori pjesë në një prezantim të Analizës Hulumtuese të Taksave Para-Fiskale për Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme, të përgatitur nga Finance Think, mbajtur në 25 Dhjetor 2019. në Hotelin Marriott.

Dita e Përgjegjshme e Biznesit

Me ftesë të Shoqatës Konekt, NEXT-EM mori pjesë në veprimtarinë e Ditës së Përgjegjshme të Biznesit, e mbajtur më 11 Dhjetor 2019. në Qendrën Përkujtimore të Holokaustit hebre.

AEK – Takim i dytë publik për vitin 2019.

Me ftesë të Agjencisë për Komunikime Elektronike, NEXT-EM dooel mori pjesë në Takimin e Dytë Publik për 2019. e cila u mbajt më 2 Dhjetor 2019. duke filluar nga ora 10h. në ndërtesën administrative të AEK - Salla e Biznesit.

Konferenca "E-Socience.mk - Institucionet e Hapura dhe Përgjegjësia"

Për herë të 15-të radhazi, Fondacioni për Internet dhe Shoqëri, Metamorphosis po organizon konferencën ndërkombëtare "e-Socience.mk". Konferenca u mbajt më 27 dhe 28 nëntor 2019 në Hotel Holiday Inn në Shkup nga ora 10:00 - 15:00, me të pranishëm NEXT-EM dooel. Konferenca është ngjarje përfundimtare e projektit katër vjeçar ACTION SEE (Përgjegjësi, Teknologji dhe Rrjet i institucioneve të hapura në Evropën Juglindore), në të cilin 7 organizata nga Ballkani Perëndimor dhe Mbretëria e Bashkuar i bashkuan përpjekjet e tyre për të promovuar dhe siguruar përgjegjshmëri dhe transparencë të autoriteteve në rajonin e Evropës Juglindore.

Samiti i Lidershipit Global në Maqedoni 2019

Më 22 nëntor 2019, nga ora 10:00 deri në orën 16:30 në Teatri Kombëtar i Maqedonisë në Shkup, u mbajt Samiti i Lidershipit Global në Maqedoni, ku mori pjesë NEXT-EM. Globalizimi kërkon një nevojë për dialog, bashkëpunim, arsim dhe unifikim me një qëllim të përbashkët - lulëzimin dhe mirëqenien e çdo personi dhe çdo pjese të botës. Motori i kësaj sipërmarrje është besimi se çdo individ ose organizatë ka një detyrim për të investuar në ndërtimin e aftësive të veta të lidershipit.

     
Syndicate content