IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Konferenca Dixhitale

Konferenca u mbajt më 2 nëntor (e martë) në DoubleTree by Hilton Skopje, me fillim nga ora 10:00. Konferenca Dixhitale "Power Green" synon të njohë sektorin e TIK-ut si një lojtar kyç në luftën kundër ndryshimeve klimatike, të frymëzojë kompanitë që të investojnë në zhvillimin dhe vendosjen e teknologjive dhe shërbimeve dixhitale më të gjelbra dhe të shtyjnë drejt transformimit dixhital të gjelbër që përfiton mjedisi, shoqëria dhe ekonomia.

Urime 15 vjetorin NEXT-EM

URIME FESTAT E PASHKEVE

Gëzuar festat

Konferenca "Si u morën institucionet me ikjen e trurit 2013-2020?"

Konferenca u mbajt më 21 tetor (e mërkurë) në Raguza Ruftop 360 në Shkup, duke filluar nga ora 12:00. Konferenca prezantoi analizën e monitorimit të Strategjisë Kombëtare për Rrjetëzimin, Bashkëpunimin dhe Parandalimin e Daljeve të Arsimit të Lartë dhe Personelit Profesional 2013-2020, si dhe gjenerimin e rekomandimeve për zhvillimin e një strategjie të re. Konferenca prezantoi analizën e monitorimit të Strategjisë Kombëtare për Rrjetëzimin, Bashkëpunimin dhe Parandalimin e Daljeve të Arsimit të Lartë dhe Personelit Profesional 2013-2020, si dhe gjenerimin e rekomandimeve për zhvillimin e një strategjie të re. Ngjarja u hap nga Ilija Stankovski - Drejtor i Programit të LEAD, ndërsa prezantimet u prezantuan nga Oliver Andreevski dhe Marjan Icoski.

     
Syndicate content