IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Samiti i Sipërmarrjes së Ballkanit

Creative Hub organizoi Samitin e parë Ballkanik të Sipërmarrjes në 13 Shtator 2019. në Double Tree by Hilton Hotel në Shkup. Ngjarja u hap nga Arijana Koskarova, Forbes Under 30, themeluese e Creative Hub, me Zoran Zaev, President i Qeverisë, Koço Angjushev, Zëvendës Kryeministër, të pranishëm në hapje, përfaqësues i Dhomës Ekonomike të Maqedonisë dhe HE Sybille Suter Tejada, Ambasadori i Konfederatës Zvicerane.

Perspektiva për zhvillimin e tregut dixhital në Maqedoni

IIAB Maqedoni organizoi një panel diskutimi mbi Perspektivat mbi zhvillimin e tregut dixhital në Maqedoni, të mbajtur të enjten (05.09.2019),duke filluar nga ora 6:30 pasdite në Hotel DoubleTree By Hilton.IAB Maqedonia është shoqata që bashkon portalet e internetit, agjensitë dhe reklamuesit nga vendi.

Prezantimi i raportit të tretë periodik të monitorimit për punën e AVMS dhe AEK

Eurothink - Qendra për Strategjitë Evropiane, OJQ Infocentar, Transparency Macedonia dhe Komiteti i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut, prezantoi raportin e pestë të monitorimit mbi punën e Agjencisë së Shërbimeve të Medias Audio dhe Audiovizuele (AVMS) dhe Agjencisë për Komunikime Elektronike (AEC), në kuadër të projektit "Monitorimi i efektivitetit, efektivitetit, transparencës dhe llogaridhënies së organeve rregullatore për mediat - Proformance Watch".  Prezantimi u zhvillua më 09 korrik (e martë) 2019, në Hotel Holiday Inn në Shkup, Dnevna Sala, duke filluar nga ora 11:00.

Konferenca mbi Sigurinë Kibernetike

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike, NEXT-EM mori pjesë në Konferenca Ndërkombëtare për Sigurinë Kibernetike, e mbajtur nga 5-6 qershor 2019, në Hotel Metropol – Ohër. Për të dytin vit radhazi, AEK së bashku me Qendrën Kombëtare për Reagimin ndaj Incidenteve Kompjuterike MKD-CIRT si pjesë e AEC,organizon një Konferencë Ndërkombëtare mbi Sigurinë Kibernetike, me titull "Ekipet e Reagimit të Incidenteve Kompjuterike dhe Rezistenca Kibernetike".

AEC - Konferenca Ndërkombëtare Rregullatore për 2019

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike, NEXT-EM mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare Rregullator mbajtur nga 20 deri 22 maj 2019 vit në Hotel Metropol – Ohër. Për vitin e shtatë me radhë, AEK po organizon një Konferencë Ndërkombëtare Rregullatore për të inkurajuar një debat publik mbi çështjet që lidhen me zhvillimet më të fundit teknologjike në sektorin e TIK nëpërmjet shkëmbimit të mendimeve, zgjidhjeve për problemet e mundshme, praktikat më të mira dhe përvojat. 

     
Syndicate content