IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

АKE – Debat i parë publik

Me ftesë të Agjencionit për komunikim elektronik, ekipi drejtues i NEKST-EM ishte present në debatin e parë publik që u bë në hotelin Holidej In, salla Milenium, prej 14 deri më 15 Maj, 2009.

Biznes vizitë në Francë

Ekipi drejtues i NEKST-EM-it në periudhën prej 21 deri më 31 Mars, të vitit 2008, ishte në një vizitë jo-oficiale në Francë.

AKE – WIMAX – fillim i një ere së re të telekomunikacionit në Maqedoni

Në ngjarjen e organizuar nga Agjencioni i komunikimit elektronik, që u realizua prej 13 deri 15 Shkurt, 2008, në zyrret e Odës së ekonomisë, morrën pjesë përfaqësues të të gjithë operatorëve në Maqedoni dhe një pjesë e firmave IT maqedonase, si dhe regullatorë nga vendet fqinje.

Web portal të Qendrës kombëtare farmakoinformative

Pas testimeve që zgjatën disa javë, sot fillomi me punë web portal-i i Qendrës kombëtare farmakoinformative, pranë Fakultetin Farmaceutik.

AKE – vertëtim për regjistrim të kryer – notifikim

NEKST-EM fitoi vërtetim e regjistrimit të kryer – notifikimit për të filluar me kryerjen e shërbimeve elektronik, publike, nga Agjencioni për komunikim elektronik.

     
Syndicate content