IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Per ne

Kush jemi ne?

NEKST-EM DOOEL eshte kompani me pervoje shumevjecare ne lemin e IT teknologjise dhe telekomunikacionit qe paraqitet ne tregun e brendshem dhe ate te jashtem .

Me pervojen e saj eshte deshmuar ne disa fusha te IT ,sic jane :

  • Rrjetet kompjuterike
  • Video vezhgimi
  • Ueb hosting
  • Ueb disejn
  • Ueb softuer bazik

si dhe ne fushen e telekomunikacionit:

  • VOIP zgjidhje
  • VOIP sherbime

Ne garantojme per sherbime te shpejta dhe jualitative si dhe 100% kliente te kenaqur .

Ekipi yne

Ekipi yne perbehet prej kuadrove te rinje dhe profesional , te cilet gjithnje jane te gatshem t`ia dalin ne krye cfaredo problemi .
Te motivuar dhe gjithnje te gatshem per pune.

Pergjegjesi

Ekipi , i cili eshte pergjegjes per kujdesin e konsumuesve , gjithnje eshte ketu per t`u ndihmuar ne cdo kohe per cfaredo lloj sherbimi .
Qellimi yne eshte qw klienteve tane t`u mundesojme shfrytezimin e sherbimeve tona pa nderprere dhe pa probleme 24 ore , 7 dite ne jave , 365 dite ne vjet .

Motoja jone

Motoja jone eshte : 100% shfrytezues te kenaqur . Per sherbimin tone nuk flassim ne , por klientet tane.