IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Мµ Hotspot

Мµ Hotspot - zgjidhje komplete per Internet hotspot publik

Kycja ne Internet ne vende publike eshte sfide e shek. 21 . E gjithe kjo kerkon qe interneti te jete i pranishem ne cdo vend . Te gjitha kafeterite , restorantet , hotelet , klubet dhe objekte tjera ne vende publike jane vende te tilla te cilat kycja ne Internet i ben te vecanta dhe me te vizituara e atraktive . Zgjidhja jone per hotspot publik , mundeson lidhje te perhershme interneti ne objektin tuaj , si (ADSL , kabllovik , Wireles_lidhje pa tela) e cila do t`u mundesoje vizituesve tuaj , afaristeve , shokeve etj. te kene qasje te lirshme ne internet .

Zgjidhja e rendomte mundeson kontroll te plote ne kycjen e internetit , me mundesi te shtypjes se tiketave qe kane kohezgjatje te caktuar (limituar) ose te kufizuar sipas sasise te transferimit te te dhenave . Mundesi plotesuese eshte pershtatshmeria e plote e faqes fillestare qe shfaqet te secili perdorues , me cka jane mundesuar elemente plotesuese te marketingut .

Per ta perdorur kete produkt , duhet te posedoni ruter nga lista e rutereve kompatibil , nese akoma nuk keni blere te tille ne ju ofrojme te tille me cmime me t ulta , ose do t`u japim ruter qe ta perdorni tere kohen derisa e shfrytezoni kete produkt .

 

Cmimi pe shfrytezimin e hotspot sherbimit eshte 2000 den. + 18% TVSH per nje muaj.
Shfrytezuesi eshte i detyruar te siguroje ruter ne te cilin do te instalohet softueri per hotspot. Nese shfrytezuesi nuk posedon ruter kompatibil , te njejtin mund ta bleje me cmim te volitshem ose ta mer per shfrytezim gjersa i vazhdon kontrata.
Lista e rutereve kompatibil :
Modeli Cmimi Cmimi per shfrytezim mujor
Linksys WRT54GL 4000 den. + 18% TVSH 400 den. + 18% TVSH
Asus WL-500G Premium 4580 den. + 18% TVSH 500 den. + 18% TVSH
Buffalo WHR-HP-G54DD / /
Per pagese vjetore mundesojme lirim prej 10%