IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Konferenca Ndërkombëtare për Ekonominë Qarkore

Fondacioni për Shërbimin Sipërmarrës për Rininë (PSM) dhe Fondacioni për Menaxhment dhe Hulumtim Industrial organizuan një konferencë ndërkombëtare për stimulimin dhe përshpejtimin e tranzicionit në një ekonomi rrethore, e cila u mbajt më 23-24 nëntor 2022, në hotelin Hilton, në Shkup.

SAMIT 2022 - Një e ardhme frymëzuese

Samiti i Dytë Vjetor i Sipërmarrjes së Grave me titull "E ardhmja frymëzuese", e cila u zhvillua në 17-18 nëntor 2022. në Raguza Rooftop 360, në Shkup, u organizua nga Platforma Kombëtare për Ndërmarrësi të Grave.

6. Forumi Maqedono-Gjerman

Fondacioni Konrad Adenauer në bashkëpunim me AHK Nordmazedonien dhe Institutin për Demokraci 'Societas Civilis' Shkup organizuan forumin e 6-të maqedono-gjerman "Ekonomia evropiane nën presion pas pushtimit rus të Ukrainës". Forumi u mbajt më 2 nëntor 2022, (e mërkurë) në restorantin Ragusa 360 Rooftop, Shkup.

Konferencë për promovimin e kapitalit konstruktiv

Instituti për Demokraci "Societas Civilis" - Shkup organizoi konferencë për promovimin e kapitalit konstruktiv, e cila është ngjarja përfundimtare e projektit Addressing Corrosive Capital, i mbështetur nga Qendra për Ndërmarrje Private Ndërkombëtare (CIPE). Konferenca u mbajt më 6 tetor 2020. në Hotel Hilton, duke filluar nga ora 10.30.

Inkurajimi i të drejtave sociale

Instituti për Politika Evropiane - EPI, organizoi prezantimin e raportit për të drejtave themelore të Agjencisë për të Drejtat Themelore të Bashkimit Evropian për vitin 2022, i cili u mbajt më 29 qershor 2022. me fillim nga ora 10:00, në Hotel “DoubleTree by Hilton” në Shkup. Ky është viti i tretë që EPI, si pjesë e FRANET, përgatit kontributin kombëtar për Maqedoninë e Veriut në këtë raport.

     
Syndicate content