IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Потпишување на договор за деловно-техничка соработка со АЛЛИ КОНСАЛТИНГ

НЕКСТ-ЕМ дооел потпиша партнерски договор со АЛЛИ КОНСАЛТИНГ од Гостивар за деловно-техничка соработка која вклучува посредување кон крајните корисници за користење на услугите и производите на НЕКСТ-ЕМ дооел. Договорот, за почеток се однесува за продуктите/услугите што следат:

Партнерски договор со CLEAR CENTER

НЕКСТ-ЕМ дооел потпиша партнерски договор со CLEAR CENTER за користење на нивните услуги во полето на менаџирање на мрежата.

Пуштена новата верзија на македонскиот сервис за блогови - БЛОГЕРАЈ

Како специјална новогодишна честитка НЕКСТ-ЕМ дооел за потребите на ОН.НЕТ ја лансираше подобрената верзија на сервисот за блогови во Македонија – БЛОГЕРАЈ.

 

АЕК – Идната генерација мрежи и медиа сервиси во Mакедонија

На настанот организиран од Aгенцијата за електронски комуникации кој се одржа од 14-ти до 16-ти декември 2009 година во мониторинг центарот на Зајчев рид, присуствуваа претставници од сите македонски оператори и дел од македонските ИТ фирми како и регулатори од соседните земји.

Партнерски договор со GLOBALSIGN

НЕКСТ-ЕМ дооел потпиша партнерски договор со GLOBALSIGN за деловно-техничка соработка во полето на сигурноста на податоците како и безбедност на самата веб страна.

 

     
Syndicate content