IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Пуштена новата верзија на македонскиот сервис за блогови - БЛОГЕРАЈ

Како специјална новогодишна честитка НЕКСТ-ЕМ дооел за потребите на ОН.НЕТ ја лансираше подобрената верзија на сервисот за блогови во Македонија – БЛОГЕРАЈ.

 

АЕК – Идната генерација мрежи и медиа сервиси во Mакедонија

На настанот организиран од Aгенцијата за електронски комуникации кој се одржа од 14-ти до 16-ти декември 2009 година во мониторинг центарот на Зајчев рид, присуствуваа претставници од сите македонски оператори и дел од македонските ИТ фирми како и регулатори од соседните земји.

Партнерски договор со GLOBALSIGN

НЕКСТ-ЕМ дооел потпиша партнерски договор со GLOBALSIGN за деловно-техничка соработка во полето на сигурноста на податоците како и безбедност на самата веб страна.

 

НЕКСТ-ЕМ ја активираше редизајнирата веб страна

Со големо задоволство Ве информираме дека НЕКСТ-ЕМ дооел ја активираше новата веб страна со изменет визуелен дизајн.

Партнерски договор со HYBSYS

Со денешното потпишување на договорот за стратегиска соработка, НЕКСТ-ЕМ дооел стана официјален претставник на светските брендови во областа на ИП телефонијата: Sangoma, Digium и Polycom.

     
Syndicate content