IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Учество на јавната презентација на Стратегијата на АЕК за периодот 2012 - 2016 година

Менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел, на покана на Агенцијата за електронски комуникации учествуваше на јавната презентација на Стратегијата за работа на АЕК за периодот 2012-2016 година која се одржа на 15 Февруари 2012 година  во Амфитеатар 1 на М6-Едукативен  Центар во Скопје.

Среќни празници

Известување за корисниците

Ве известуваме дека согласно новата политика на работење на компанијата, почнувајќи од 01.01.2012 год. нема да вршиме регистрација на домен без истиот да биде хостиран кај нас.

АЕК - Втор јавен состанок за 2011 година

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на вториот јавен состанок за 2011 година кој се одржа во Хотел Холидеј Ин, сала Милениум-Скопје.

9-та СЕЕИТА & 8-ми МАСИТ Отворени денови

Иновациите во информациско комуникациската технологија и Cloud  сервисите се тема на ИКТ Конференцијата на земјите од Југоисточна Европа што се одржа на 18 октомври во Скопје во хотелот Александар Палас, во организација на Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии - МАСИТ.

     
Syndicate content