IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

МАСИТ – Ден на иновации

Во организација на МАСИТ – Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии и Македонски Телеком и Т-Мобиле Македонија  на 12  Декември 2012 год. во просториите на Хотел Александар Палас,  се одржа  конференцијата “Ден на иновации”.

АЕК – Втор јавен состанок за 2012 год.

Агенцијата за електронски комуникации организираше втор јавен состанок за 2012 год., кој се одржа на 3 Декември 2012 год. со почеток во 10 ч. во управната зграда на Скопски Саем – Бизнис Сала.

Z – enfant во Македонија

На покана на компанијата Современ дом – СД Бест Фешн, како соработници, НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на Свеченото отворање на бутикот на детскиот бренд Z – enfant во Скопје, кое се одржа на 30 Мај 2012 год.

АЕК – Втора Меѓународна регулаторна конференција

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на Втората Меѓународната регулаторна конференција од 16 до 18 мај 2012 год. во Хотел Инекс Горица  - Охрид.

Велигденска честитка

НЕКСТ-ЕМ дооел, им ги честита Велигденските празници, со желби за добро здравје, среќа и успех во понатамошната соработка, на своите партнери, соработници, клиенти, како и на граѓаните на Република Македонија, од Православна и Католичка вероисповед.

     
Syndicate content