IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

АЕК – Втор јавен состанок за 2013 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ присуствуваше на Вториот јавен состанок за 2013 год. кој се одржа на 26 Декември 2013 год. со почеток во 10 ч. во новата административна зграда на АЕК – Бизнис сала.

АЕК – Прв јавен состанок за 2013 год.

Агенцијата за електронски комуникации организираше Прв јавен состанок за 2013 год. кој се одржа на 17 Мај 2013 год. со почеток во 10 часот, во Управната зграда на Скопски Саем – Бизнис Сала. На покана на Агенцијата, на состанокот учество зема и менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел

Велигденска честитка

 

НЕКСТ-ЕМ дооел, им ги честита Велигденските празници, со желби за добро здравје, среќа и успех во понатамошната соработка, на своите партнери, соработници, клиенти, како и на граѓаните на Република Македонија, од Православна вероисповед.

Среќни празници

 

АЕК - Промоција на Софтвер за електронски регистар

 Агенцијата за електронски комуникации изработи „Софтвер за електронски регистар за јавни телефонски комуникациски мрежи и инфраструктура“ и истиот го промовираше денес, 14 Декември  (петок) во 11.00 часот, Сала М6, амфитеатар.

     
Syndicate content