IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Договор за деловно-техничка соработка со ДАТАЛАБ МК дооел

НЕКСТ-ЕМ дооел потпиша договор за деловно-техничка соработка со ДАТАЛАБ МК дооел која вклучува посредување кон крајните корисници за користење на услугите, производите и сервисите кои ги нуди нашата компанија.