IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

АЕК – WIMAX – почеток на новата ера во телекомуникациите во Македонија

На настанот организиран од Aгенцијата за електронски комуникации кој се одржа од 13-ти до 15-ти февруари 2008 година во просториите на Стопанска комора, присуствуваа претставници од сите македонски оператори и дел од македонските ИТ фирми како и регулатори од соседните земји.

Техничкиот директор на НЕКСТ-ЕМ дооел г-динот Владислав Бидиков имаше презентација на тема "Почеток на новата ера во телекомуникациите во Македонија".

 

AttachmentSize
Презентација145.5 KB