IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

VPN

Нашата компанија врши ВПН поврзување за компании кои имаат потреба да поврзат повеќе локации или пак сакаат на вработените да им овозможат пристап до ресурсите во централната локација.

Во продолжение е дадена спецификацијата на уредите кои ги користиме за таа намена:

N-RT450

 

 • 300MHz Atheros CPU
 • five 10/100 Ethernet MDI-X ports
 • 64MB NAND storage
 • 32MB SDRAM
 • Speaker on board
 • one DB9 Serial port
 • 9..28V DC - power jack or passive PoE
 • 3-4W Power consumption under full load
 

--

N-RT450G

 

 • 680MHz Atheros CPU
 • five 10/100/1000 Gigabit  Ethernet MDI-X ports
 • 512MB NAND storage
 • 256MB SDRAM
 • Speaker on board
 • microSD card on bottom 
 • one DB9 Serial port
 • 18..28V DC - power jack or passive PoE
 • 115mm x 90mm (4.53in x 3.54in)
 

--

N-RT750

 

 •  CPU: AR7240 400MHz CPU
 • Memory: 32MB DDR SDRAM onboard memory
 • Data storage: 64MB onboard NAND memory chip
 •  Ethernet: Five 10/100 ethernet ports
 • Extras: Reset switch, Beeper
 • Serial port: no serial port
 •  LEDs: Power, NAND activity, 5 Ethernet LEDs
 • Power jack: 9.28V DC
 • Dimensions: 113x89x28mm.
 • Power consumption: Up to 3W
 

--

N-RT750G

 

 •  CPU: Atheros AR7161 680MHz CPU
 • Memory: 32MB DDR SDRAM onboard memory
 • Data storage: 64MB onboard NAND memory chip
 • Ethernet: Five 10/100/1000 ethernet ports
 • Extras: Reset switch, Beeper
 • Serial port: no serial port
 •  LEDs: Power, NAND activity, 5 Ethernet LEDs
 •  Power jack: 9.28V DC
 • Dimensions: 113x89x28mm.
 • Power consumption: Up to 6W
 

За подетални информации околу начините на имплементација Ве молиме да не контактирате.