IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Договор за деловно-техничка соработка со ПМ КОМПЈУТЕРИ дооел

НЕКСТ-ЕМ дооел потпиша партнерски договор со ПМ КОМПЈУТЕРИ од Прилеп за деловно-техничка соработка која вклучува посредување кон крајните корисници за користење на услугите и производите на НЕКСТ-ЕМ дооел. Договорот, за почеток се однесува за продуктите/услугите што следат:

 

  • Хостинг пакети
  • Веб дизајн пакети
  • Услуги од областа на компjутерските мрежи и одржување на компјутерски системи
  • Услуги за инсталација и одржување на видео надзор