IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

НЕКСТ-ЕМ дооел - регистрар за македонскиот домен .МК

НЕКСТ-ЕМ дооел потпиша Договор за регистрар со МАРнет.  Со тоа се исполнети условите согласно новиот Правилник за организација и управување со врвниот македонски .МК домен.
Новиот Правилник на МАРнет овозможува полесна, побрза и поефикасна регистрација на .mk домените преку процес на либерализацијата со воведување на регистрари преку кои може да се регистрира домен, што значително ќе го намали времето потребно за регистрација, како и регистрација на домени по електронски пат.
НЕКСТ-ЕМ дооел како компанија која работи на ова поле веќе 8 години, и понатаму продолжува со опслужување на своите, како досегашни, така и идни клиенти со мотото кое го имаме од самиот старт  “Повелете, има место за сите...”

Среќни празници

 

АЕК – Втор јавен состанок за 2013 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ присуствуваше на Вториот јавен состанок за 2013 год. кој се одржа на 26 Декември 2013 год. со почеток во 10 ч. во новата административна зграда на АЕК – Бизнис сала.

АЕК – Прв јавен состанок за 2013 год.

Агенцијата за електронски комуникации организираше Прв јавен состанок за 2013 год. кој се одржа на 17 Мај 2013 год. со почеток во 10 часот, во Управната зграда на Скопски Саем – Бизнис Сала. На покана на Агенцијата, на состанокот учество зема и менаџерскиот тим на НЕКСТ-ЕМ дооел

Велигденска честитка

 

НЕКСТ-ЕМ дооел, им ги честита Велигденските празници, со желби за добро здравје, среќа и успех во понатамошната соработка, на своите партнери, соработници, клиенти, како и на граѓаните на Република Македонија, од Православна вероисповед.

     
Syndicate content