The IT technology goes ahead and we are following it, so the only thing left to you is to follow us.

With us you take an IT step - FORWARD!

За Нас

Кој сме ние ?

НЕКСТ-ЕМ ДООЕЛ е компанија со долгогодишно искуство во областа на ИТ технологијата и телекомуникациите која се појавува на домашниот и на странскиот пазар.

Со своето искуство се има докажано во повеќето делови од ИТ, како што се:

  • Kомпјутерски мрежи
  • Видео надзор
  • Веб хостинг
  • Веб дизајн
  • Веб базиран софтвер

и во полето на телекомуникациите:

  • VOIP решенија
  • VOIP услуги

Ние гарантираме брза, квалитетна услуга и 100% задоволни клиенти.

Нашиот тим

Нашиот тим се состои од млади, квалификувани и обучени кадри кои секогаш се спремни да одговорат на било какви проблеми и предизвици.
Добро мотивирани и секогаш расположени за работа.

Одговорност

Тимот кој е задолжен за грижа на корисниците, секогаш е тука да им помогне на нашите клиенти во секое време, и секакви услови.
Наша цел е да им обезбедиме на нашите клиенти непрекинато и квалитетно користење на нашите услуги и производи, 24 часа , 7 дена во неделата, 365 дена во годината.

Нашето мото

Нашето мото е 100% задоволни корисници. За нашата услуга и квалитет не зборуваме ние, туку нашите корисници.