IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Njoftim për përdoruesit

Ne e dimë se në operacionet e politikës së re të kompanisë nga 2012/01/01 vit. nuk kryejnë regjistrimin e domain pa atë duke u organizuar këtu.

AEC - Takimi i dytë publike për vitin 2011

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike, Ekipi menaxhues i NEXT-EM Ltd mori pjesë në takimin e dytë publike për vitin 2011 të mbajtur në Holiday Inn në Shkup.

SEEITA 9 dhe 8 Ditët e hapura MASIT

Risi në teknologjinë e informacionit dhe komunikimit dhe shërbimet janë subjekt Cloud TIK Konferenca e Evropës Juglindore të mbajtur më 18 tetor në Shkup Aleksandar Palace Hotel, organizuar nga Dhoma e Teknologjive të Informacionit dhe Komunikimit - MASIT.
 

Urime 5 vjetorin NEXT-EM

Ideja, kontakte, takime, proekte, realizime të suksesshme...
Miqësi...
Ideja të reja, sfida të reja, oferta të reja, punë....
Klient të rinj = Partner të rinj = Miqësi të reja
Vallë kaluan pesë vite?
Le të na shumohen vitet e kaluara bashkë, me proekte të rinj dhe me shumë suksese

AEC - Konferenca Ndërkombëtare Rregullatore

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike, Ekipi menaxhues i NEXT-EM Ltd mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të rregullatorit 16 për 18 maj 2011 në Hotel Metropol - Ohër.

     
Syndicate content