IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

URIME FESTAT E PASHKEVE

NEXT-EM , të gjithë besimtarëve të fesë katolike dhe ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj , ua uron festat e Pashkëve , me dëshirë për sëhndet të mirë, fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

NEXT - EM nënshkroi kontratë për registrues me MARNET

NEXT - EM nënshkroi kontratë për registrues me MARNET. Me këtë janë plotësuar kushtet në përputhshmëri me Rregulloren e re për organizim dhe menaxhim me domenin e lartë maqedonas MK. Rregullorja e re e MARNET, mundëson regjistrim të domeneve .mk në mënyrë më të lehtë, më të shpejtë dhe më efikas nëpërmjet procesit të liberalizimit duke e reduktuar ndjeshëm kohën e nevojshme për regjistrimin e domeneve në mënyrë elektronike.
NEKST-EM si kompani që punon në këtët lëmi tashmë 8 vite dhe vazhdon edhe më tutje tu shërbejë klientët si ato të tanishëm poashtu edhe në të ardhmen me moton që e kemi prej në fillim “ Urdhëroni, ka vend për të gjithë...”.

Gëzuar festat

 

AEC - Takimi i dytë publik për vitin 2013.

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike , NEXT - EM mori pjesë në takimin e dytë publike për vitin 2013 . mbajtur më 26 dhjetor, 2013. në 10 h . ndërtesa e re administrative e KESH - salla e Biznesit .

AEC - Takimi i parë publik për vitin 2013.

Agjencia për komunikime elektronike organizoi takimin e parë publike për vitin 2013 e mbajtur më 17 maj, 2013. në ora 10, Panairin e Shkupit - Salla e Biznesit. Me ftesë të Agjencisë, Ekipi menaxhues i NEXT-EM mori një pjesë të takimit.

     
Syndicate content