IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Gëzuar festat

 

AEC - Takimi i dytë publik për vitin 2013.

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike , NEXT - EM mori pjesë në takimin e dytë publike për vitin 2013 . mbajtur më 26 dhjetor, 2013. në 10 h . ndërtesa e re administrative e KESH - salla e Biznesit .

AEC - Takimi i parë publik për vitin 2013.

Agjencia për komunikime elektronike organizoi takimin e parë publike për vitin 2013 e mbajtur më 17 maj, 2013. në ora 10, Panairin e Shkupit - Salla e Biznesit. Me ftesë të Agjencisë, Ekipi menaxhues i NEXT-EM mori një pjesë të takimit.

URIME FESTAT E PASHKEVE

 

NEXT-EM, të gjithë besimtarëve të fesë ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj, ua uron festat e Pashkëve, me dëshirë për sëhndet të mirë, fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

Gëzuar festat

 

     
Syndicate content