IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

AEC - Konferenca Ndërkombëtare Rregullator 2015

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike, NEXT-EM mori pjesë në konferencën rregullator ndërkombëtar të 18 dhe 20 maj 2015 i cili u mbajt në Hotel Metropol - Ohër.

Viti i tretë Konferenca Ndërkombëtare Rregullator është i organizuar në mënyrë që të stimulojë debatin publik mbi çështjet që lidhen me përparimet e fundit teknologjike në sektorin e TIK nëpërmjet shkëmbimit të mendimeve, zgjidhjet për problemet e mundshme, praktikat më të mira dhe përvojat.

URIME FESTAT E PASHKEVE

NEXT-EM , të gjithë besimtarëve të fesë katolike dhe ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj , ua uron festat e Pashkëve , me dëshirë për sëhndet të mirë, fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

NEXT-EM - i gjendjes civile domain cirilik për .МКД

Të nderuar konsumatorë,

Promovimi për themelimin e domain cirilik .мкд

Me ftesë të MARNet, NEXT-EM, si gjendjes civile, morën pjesë në fillimin e themelimit domain .мкд cirilik, që u mbajt më 14 janar 2015. duke filluar nga ora 11,30. në Portin e Maqedonisë.
Ministrat e Shoqërisë Informatike dhe Administratës Ivo Ivanovski dhe Kulturës Kançeska Milevska promovuar themelimin e një domain .мкд kombëtar cirilik hapësirën kibernetike ndërkombëtare.

Gëzuar festat

     
Syndicate content