IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Kontratë për bashkëpunim me Universitetin Europian

NEKST-EM nënshkruajti kontratë për bashkëpunim me universitetin e pare privat – Universitetin e Europës, me anë të të silit do të iu mundësohet studentëve të informatikës të ndjekin mësim praktik dhe nëpërmjet punës në proekte të zgjedhura me vëmendje, të gjejnë menyrë që njohuritë teorike t’i praktikojnë në situate reale.

Kontratë partneriteti me Draytek

NEKST-EM nënshkruajti kontratë partneriteti me firmën kineze DRAYTEK. Me këtë paleta e gjërë e pajisjeve të specializuara të rrjetit dhe VOIP sistemeve do të jetë prezente në tregun tonë.

Takim me përfaqësues të HYBSYS

Ekipa e drejtësuesve e NEKST-EM-it realizoi një takim me firmën nga Bugaria, HYBSYS, në të cilin u diskutua për përhapjen e bashkëpunimit dhe rritjes së prezencës të një pjesë së firmave nga fusha e IP telefonimit në Maqedoni.

Përpunim web portali për EURO-FARM

NEKST-EM e kompletoi portalin e ri për një ndër firmave farmaceutike më të mëdhaja në vend, EURO-FARM prej Manastiri. Më shumë vëmendje iu dha mundësisë që nëpër portalit, përdoruesve të barnatoreve EURO-FARM të ju jepet mundësia që të jenë në kontakt me persona kompetent gjatë gjithë kohës.

Zgjërim të bashkëpunimit me KAJGANA MEDIA

Bashkëpunimi disa-vjeçar mes NEKST-EM dhe KAJGANA MEDIA, për mbrojtjen totale të resurseve të rrjetit, të proekteve të KAJGANA MEDIA-s, u thellësua me kompletimin e infrastrukturës rrjetësore për nevojat më të reja në lidhje me proektin – web faqe për kanalin televiziv kombëtarë - Sitel.

     
Syndicate content