IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

AEC - Konferenca Ndërkombëtare Rregullatore

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike, Ekipi menaxhues i NEXT-EM Ltd mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare të rregullatorit 16 për 18 maj 2011 në Hotel Metropol - Ohër.

URIME FESTAT E PASHKEVE

 

 

NEXT-EM , të gjithë besimtarëve të fesë katolike dhe ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj , ua uron festat e Pashkëve , me dëshirë për sëhndet të mirë , fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

Ofertë për SSL sertifikate

Me qëllim që t'a nxitim sigurimin e Internet shërbimeve në Republikën e Maqedonisë, Next-Em DOOEL, në treg ofron një sasi të madhe SSL sertifikatesh, me kushte të volitshme dhe aktivim të shpejtë.

U startua shërbimi i ri i monitoring-ut

Partneriteti mes Next-Em DOOEL dhe Panopta LLC, rezultoi me startin e shërbimit të ri të monitoring-ut, i cili përdoruesve do të iu ofron që në kohë reale t'i mbikqyrin gjendjet e Web faqeve të veta. 

Next-Em - Partner teknologjik i Web portalit të TV Sitel-it

Next-Em DOOEL e zgjëroi bashkëpunimin me TRD Sitel për nevojat e Web faqes së tyre, www.sitel.com.mk, me nënshkrimin e kontratës për parneritet teknologjik dhe mirëmbajtje të sistemeve kompjuterike.

 

     
Syndicate content