IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Kontratë partneriteti me Hybsys

Me nënshkrimin e kontratës për bashkpunim strategjik, NEKST-EM u bë përfaqësues oficial i: Sangoma, Digium dhe Polycom, emra të njohur në botën e IP telefonimit.

Rritje e paketave në HOSTIRAJ.com.mk

Për shkak të interesit të madh për shërbime hosting-u në periudhën e kaluar, NEKST-EM vendosi që t’i rrisë kapacitetet e veta dhe të bëj një surprizë të vogël për përdoruesit e deri-tanishëm dhe të ardhshëm.

Kontratë për bashkëpunim me Universitetin Europian

NEKST-EM nënshkruajti kontratë për bashkëpunim me universitetin e pare privat – Universitetin e Europës, me anë të të silit do të iu mundësohet studentëve të informatikës të ndjekin mësim praktik dhe nëpërmjet punës në proekte të zgjedhura me vëmendje, të gjejnë menyrë që njohuritë teorike t’i praktikojnë në situate reale.

Kontratë partneriteti me Draytek

NEKST-EM nënshkruajti kontratë partneriteti me firmën kineze DRAYTEK. Me këtë paleta e gjërë e pajisjeve të specializuara të rrjetit dhe VOIP sistemeve do të jetë prezente në tregun tonë.

Takim me përfaqësues të HYBSYS

Ekipa e drejtësuesve e NEKST-EM-it realizoi një takim me firmën nga Bugaria, HYBSYS, në të cilin u diskutua për përhapjen e bashkëpunimit dhe rritjes së prezencës të një pjesë së firmave nga fusha e IP telefonimit në Maqedoni.

     
Syndicate content