IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Marrëveshje partneriteti me PANOPTA

NEKST-EM dooel në bashkëpunim me PANOPTA ofron shërbim të plotë për monitorim dhe sistem për menaxhimin e ndërprerjeve të bizneseve tuaja si dhe të shërbimeve të provajderëve të cilët kanë nevojë për detektim të shpejtë dhe alarmim .

URIME FESTAT E PASHKEVE

 

 

NEXT-EM , të gjithë besimtarëve të fesë katolike dhe ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj , ua uron festat e Pashkëve , me dëshirë për sëhndet të mirë , fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

Nënshkrim i kontratës për bashkëpunim biznesi dhe teknik me ALLI KONSALTING

NEKST-EM nënshkruajti kontratë partneriteti me ALLI KONSALTING prej Gostivari për bashkëpunim biznesi dhe teknik që përfaqëson ndërmjetësim me përdoruesit për përdorimin e prodhimeve dhe shërbimeve të NEKST-EM-it. Kontrata, fillimisht, kryesisht përfaqëson:

Marrëveshje partneriteti me CLEAR CENTER

NEXT-EM Ltd nënshkroi një marrëveshje partneriteti me CLEAR CENTER për të përdorur shërbimet e tyre në fushën e menaxhimit të rrjetit.
 

Verzioni i ri i servisit maqedonas për blogje – BLOGERAJ i lëshuar në përdorim

Si urim për vitin e ri, NEKST-EM për nevojat e On.Net-it e lansoi verzionin e përmirësuar të servisit për blogje në Maqedoni - BLOGERAJ.

     
Syndicate content