IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Gëzuar festat

AEC - Takimi i dytë publik për 2014.

Me ftesë të Agjencisë për komunikime elektronike, Next-EM mori pjesë në takimin e dytë publike për 2014. mbajtur më 23 dhjetor 2014 vit. duke filluar në orën 10. në ndërtesën e re administrative të AEC - Biznes Hall.

DPDP - Konferenca Final

Drejtoria për Autoritetin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Mbrojtjen e të Dhënave Norvegjez - Datatilsynet mbajtur konferencija projektin final "Ndihmë teknike për forcimin e kapaciteteve organizative dhe institucionale për mbrojtjen e të dhënave personale."
Konferenca u përkushtuar për temën "Sfidat e rrjeteve sociale që lidhen me jetën private" dhe "A jemi të gjithë cloud?!"

URIME FESTAT E PASHKEVE

NEXT-EM , të gjithë besimtarëve të fesë katolike dhe ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj , ua uron festat e Pashkëve , me dëshirë për sëhndet të mirë, fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

NEXT - EM nënshkroi kontratë për registrues me MARNET

NEXT - EM nënshkroi kontratë për registrues me MARNET. Me këtë janë plotësuar kushtet në përputhshmëri me Rregulloren e re për organizim dhe menaxhim me domenin e lartë maqedonas MK. Rregullorja e re e MARNET, mundëson regjistrim të domeneve .mk në mënyrë më të lehtë, më të shpejtë dhe më efikas nëpërmjet procesit të liberalizimit duke e reduktuar ndjeshëm kohën e nevojshme për regjistrimin e domeneve në mënyrë elektronike.
NEKST-EM si kompani që punon në këtët lëmi tashmë 8 vite dhe vazhdon edhe më tutje tu shërbejë klientët si ato të tanishëm poashtu edhe në të ardhmen me moton që e kemi prej në fillim “ Urdhëroni, ka vend për të gjithë...”.

     
Syndicate content